Dolgu yapılışı
Festipak, bal ve nane ocakta kaynatılır. İçindeki naneler süzgeçle süzülür, Belcolade Selection Amber ilave edilir. Dondurucuda soğutulup kullanılır.
Çikolata yapılışı
Belcolade Selection Amber 45 °C’ye eritilir. 28 °C’ye kadar temperlenir, kalıba doldurularak kabuk oluşturulur. Hazırlanan dolgu ile doldurulur, dolapta dinlendirildikten sonra üstü Belcolade Selection Amber ile kapatılır. 2 saat dolapta dinlendirildikten sonra kalıptan çıkarılır. Daha sonra süsleme için kakao yağıyla üzerine püskürtme yapılır.
Çikolatanın en ışıltılı lezzeti
Zorluk derecesi:
“Pişmiş süt ve vanilyayı harmanlayarak karamel lezzeti
sunan sütlü çikolata”
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.