Kayısılı Ekler

İçindekiler

Hazırlanışı

Ekler hamuru hazırlanışı
  1. Tegral Clara, sıvı yağ ve ılık su orta hızda 6 dk. karıştırılır. 
  2. Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımıyla istenilen büyüklükte sıkılır.
  3.  160˚C’de 35-40 dk. pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Vanilya çubuğu 60˚C'lik suyun içinde bekletilerek aroması alınır.
  2. Aromalandırılmış su soğutulup Cremyvit ile 3 dk. çırpılır. 
  3. Elde edilen karışım çırpılmış Chantypak, Vivafil Kayısı ve kuru kayısı ile karıştırılır.

Birleştirme
  1. Pişmiş ekler hamurları ikiye bölünüp arasına dolgu kreması sıkılır. 
  2. Üzeri eritilip renklendirilmiş Carat Cover Beyaz ile kaplanır.

Ekler vitrininizi çeşitlendirin...

Zorluk derecesi: