Portakal ve çikolata dışındaki malzameler 4 dk. yavaş + 9 dk. hızlı devirde yoğurulur. Portakal şekerlemesi ve çikolata eklenir ve malzemeler homojen dağılana kadar 1 dk. daha yoğurulur.
Ön Dinlendirme:
Oda sıcaklığında 30 dk.
Kesme/Tartma:
Hamur 120-130 g'dan kesilir ve yuvarlanır.
Ara Dinlendirme:
Oda sıcaklığında 15 dk.
Şekillendirme:
Tekrar yuvarlanır ve tepsiye dizilir.
Fermantasyon:
28 ºC'de %80 bağıl nemde 60 dk.
Son Dokunuş:
Pişirilmeden önce isteğe göre bıçak atılarak son şekli verilir.
Pişirme:
Taş tabanlı fırında; buhar verilerek 220 ºC'de 20 dk.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.