Turlama yağı dışındaki malzemeler 4 dk. yavaş + 4 dk. hızlı devirde.
1. Dinlendirme:
-18ºC'de 30 dk.
1. Şekillendirme:
Aristo Primeur Croissant hamur içine paketlendikten sonra hamur 7 mm kalınlığına kadar açılır; mektup katlanır; tekrar 7 mm'ye kadar açılıp tekrar mektup katlanır.
2. Dinlendirme:
-18ºC'de 30 dk.
2. Şekillendirme:
Hamur son kez 7 mm kalınlığına kadar açılır ve mektup katlanır. Daha sonra 4 mm kalınlığına inceltilir; tezgaha alınıp 9x9 cm'lik kareler kesilir. Ortasına Da Deli Portakal sıkılır ve Danish şeklinde katlanır.
Mayalandırma:
28 ºC'de %80 bağıl nemde 90 dk.
Son Dokunuş:
Mayalanmış hamura bütün yumurta sürülür. Orta noktasına bastırılır ve çırpılmış Cremyvit (20 g kadar) sıkılır.
Pişirme:
Taş tabanlı fırında; buhar verilerek 230 ºC'de 15-16 dk. pişirilir. (pişirmenin son 4-5 dk'sında baca açık olmalıdır.)
Servis Önerisi:
Fırından çıkarılan ürünlerin üzerine su ile kaynatılmış Harmony Neutre karışımı sürülür.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.