Bütün malzemeler hamur haline getirilir ve 2 mm. kalınlığında açılır, soğutulur ve pataşu hamurunun boyutlarına uygun kalıplar ile kesilir.
Pataşu hamuru hazırlanışı
Tegral Clara, sıvıyağ ve ılık su orta hızda 6 dk. karıştırılır.
Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımıyla top şekilde sıkılır.
Her bir hamurun üzerine kaplama hamuru yerleştirilir.
Pişirme
160˚C’de 35-40 dk. pişirilir.
Dolgu kreması hazırlanışı
Cremyvit su ile 3 dk. çırpılır.
Elde edilen karışıma Chocolanté Supercream Nutty pralin ve oda sıcaklığında yumuşatılmış tereyağ da eklendikten sonra homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılır.
Birleştirme
Pişmiş profiterol topları ikiye bölünüp arasında dolgu kreması sıkılır.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.