Tabanı için
Tüm malzemeler mikserde orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım çember tabana dökülür ve 180°C’de 30-35 dk. pişirilir.
Keki için
Tüm malzemeler mikserde 5 dk. yavaş hızda çırpılır. Hazırlanan karışım çember tabana dökülür ve 180°C’de 35-40 dk. pişirilir. Pişirildikten sonra kek, soğumaya bırakılır. Kek 2 pat halinde kesilir.
Kreması için
Festipak ve tereyağının ısısı 80°C’ye gelene kadar ısıtılır. Daha sonra yumurtanın sarısı ve tuz ilave edilir ve ısı 90°C’ye çıkartılır. Üzerine Belcolade Noir Selection Bitter ilave edilir. Hazırlanan karışım +5 °C’de soğumaya bırakılır. Soğuyan kremaya Chantypak ( %60 çırpılmış) ilave edilir. Çırpma teliyle istenilen kıvam elde edilene kadar çırpılır. Krema sıkma torbasına alınır. Taban yerleştirildikten sonra hazırlanan kekin ilk patına sürülür. Arasına Topfil frambuaz dolgusu yapılır. Diğer patlar da aynı şekilde tamamlanır. Kalan krema ile pastanın dış yüzeyi spatula yardımıyla sıvanır. Pasta -18 °C’de dondurulur.
Dekorasyon için
Belcolade kakao yağı eritilir. Üzerine yağ bazlı kırmızı renklendirici ilave edilip, istenilen kıvama gelene kadar blender ile karıştırılır. Püskürtme yöntemi ile hazırlanan kekin üzeri kaplanır. Carat Coverlux Dark eritilerek istenilen kalıpla şekil verilir ve dekore edilir.
Zorluk derecesi: