Bütün malzemeler hamur haline getirilir, gıda boyası ile istenilen renkler verilir.
Hamur 2 mm. kalınlığında açılır, soğutulur ve pataşu hamurunun boyutlarına uygun kalıplar ile kesilir.
Pataşu Hamuru
Tegral Clara , sıvı yag ve ılık su orta hızda 6 dk. karıştırılır.
Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımıyla bir küçük bir büyük top olacak şekilde sıkılır.
Her bir hamurun üzerine kaplama hamuru yerleştirilir.
Pişirme
160˚C’de 35-40 dk. pişirilir.
Birleştirme
Pişmiş ekler hamurları, büyük altta küçük üstte olacak şekilde; aralarına Chocolante Beyaz Gerçek Çikolata ile yapılmış ince çikolata dekorları yerleştirilerek birleştirilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.