Kalıp altın simle boyanır daha sonra 45 °C’ye eritilen Belcolade Selection Amber çikolata 28 °C’ye kadar temperlenir. Kalıp dondurulur.
Dolgu yapılışı
Festipak, bal, terayağı, nane ocakta kaynatılır, sonra blender ile çekilip süzdürülür. İçine Topfil Frambuaz ve Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. 26-27 °C’de kalıba doldurulur.
Özel günlerinize amber ışıltısı katın!
Zorluk derecesi:
Pişmis süt ve vanilyayı harmanlayarak karamel lezzeti sunan yeni bir lezzet.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.