Çok Tahıllı Simit

İçindekiler

Hazırlanışı

Yoğurma:           4 dk. yavaş + 10 dk. hızlı devirde  
Hamur Sıcaklığı:                            22-24 ºC  
Kesme/Tartma:  110 gr. kesildikten sonra fitilleme yapılır.  
Dekorasyon: Pekmezli suya daldırıldıktan sonra susama bulanır.  
Fermantasyon:
 30 ºC’de %80 bağıl nemde 30-45 dk.  
Pişirme:  Taş tabanlı fırında; buhar verilerek  240 ºC 15 dk. pişirilir.   

Puravita’lı simitler, ekşi hamur ve tahıllardan gelen lezzet ve sağlıkla artık daha doyurucu ve daha lezzetli.

Puravitalı simitler

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele