Yoğurma: | 4 dk. yavaş + 10 dk. hızlı devirde | |
---|---|---|
Hamur Sıcaklığı: | 22-24 ºC | |
Kesme/Tartma: | 110 gr. kesildikten sonra fitilleme yapılır. | |
Dekorasyon: | Pekmezli suya daldırıldıktan sonra susama bulanır. | |
Fermantasyon: |
30 ºC’de %80 bağıl nemde 30-45 dk. | |
Pişirme: | Taş tabanlı fırında; buhar verilerek 240 ºC 15 dk. pişirilir. |
Zorluk derecesi:
Ürün sepetinize eklendi
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.
© Puratos Group 2025