Bütün malzemeler mikserde palet yardımıyla yoğurulur, 1,5 cm kalınlığında tepsiye açılır. 180 °C fırında 20-25 dk pişirilir.
Soğuduktan sonra ezilerek toz haline getirilir. 200 gr ezilmiş Patacrout alınır, 40 gr tereyağı eritilir, 25 gr süzme bal ilave edilir, üçü beraber karıştırılır.
İstenilen çember boyutunda 5 cm yükseklikte olacak şekilde çemberin tabanına bastırılarak konur.
Deli Cheesecake hazırlanışı
Çemberin %50’si Deli Cheesecake ile düz bir şekilde doldurulur. Vivafil Bodrum Mandalinası sıkma torbası yardımıyla cheesecake’in ortasına kenarları 1,5 cm boş kalacak şekilde dairesel olarak sıkılır.
Üzerine Deli cheesecake torba yardımıyla çember boyutuna kadar sıkılır spatula yardımıyla üzeri düzeltilir. 150 °C fırında 50-60 dakika pişirilir.
Ortamda soğuduktan sonra +5 dolapta 1 gece dinlendirilir.
Dekorasyon
Dolaptan alınan cheescake’in üzerine spatula yardımıyla Vivafil Bodrum Mandalinası sürülür. Tekrar spatula yardımıyla Brillo Sade jöle ince şekilde kaplanır.
Carat Coverlux bitter eritilir, isteğe göre şekillendirilir ve dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.