DOUBLE BAKE CL

Dondurulmuş ekmekle ilgili en sıcak haberlerin kökeni Antarktika'ya dayanıyor!

Yeni Puratos Double Bake Color, Puratos ve Liege Üniversitesi bilim adamlarının Antarktika'ya yaptığı son keşif gezisinde keşfedilen belirli bir enzime dayalı donmuş ekmek geliştiricidir.

Müşteri avantajları

  • Daha iyi kabuk rengi
  • Kabuk dökülmesinin önlenmesi
  • Daha iyi atık kontrolü

Tam açıklamayı görüntüleyin

Dondurulmuş ekmekle ilgili en sıcak haberlerin kökeni Antarktika'ya dayanıyor!

Yeni Puratos Double Bake Color, Puratos ve Liege Üniversitesi bilim adamlarının Antarktika'ya yaptığı son keşif gezisinde keşfedilen belirli bir enzime dayalı donmuş ekmek geliştiricidir.

Müşteri avantajları

  • Daha iyi kabuk rengi
  • Kabuk dökülmesinin önlenmesi
  • Daha iyi atık kontrolü

Tam açıklamayı görüntüleyin