Keki için
Tüm malzemeler mikserde yüksek hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 boyutundaki tavaya dökülür. Konveksiyonel fırında 145 ºC'de 6 dk. pişirilir. (Belirtilen süre ve derece farklı fırın modellerinde değişkenlik gösterebilir.)
1. krema için
Festipak, Tegral Makaron ve tereyağının ısısı 82 ºC'ye çıkartılır. Hazırlanan karışıma Belcolade Blanc Selection eklenir. Homojen yapı elde edildikten sonra streçlenir ve -18 ºC'de soğumaya bırakılır.
2.krema için
Önceden soğumaya bırakılan 1.krema mikserde yumuşatılır. Üzerine Chantypak ilave edilir. İstenilen kıvam elde edildikten sonra Topfil Yaban Mersini ilave edilir. Ambiante ve Belcolade Blanc Selection ile dekore edilir.
Zorluk derecesi: