Softgrain Sprouted Rye Pide

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞI

Yoğurma: 8 dk. yavaş, 10 dk. hızlı (Softgrain Sprouted Rye ürünü son 4 dakikada hamura ilave edilir)

Hamur Sıcaklığı: 25˚C

Ön Dinlendirme: 60 dk. kazanda

Hamur Gramajı: 400 kg yuvarlak

Ara Dinlendirme: 20 dk. tezgahta

Şekillendirme: Sunset Glaze ile pideye şekli verilir

Fermentasyon: 45 dk., 30˚C, %80 rH

Süsleme: Susam & çörek otu

Pişirme: Taş tabanda 265˚C üst, 230˚C alt

Pişirme Süresi: 9-11 dk

İftar sofralarına bereket, sahurlara lezzet: Puratos’tan Sapore ve Softgrain yanınızda!

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele