PISTACHIO TART

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞI

TART TABANI HAZIRLANIŞI 

• Tüm malzemeler birlikte yoğurulur.

• Tart çemberlerine ince formda açılır.

• 150 °C’de 17 dk pişirilir.

• Soğuyan tartların iç kısmı erimiş Belcolade Sütlü çikolata ile kaplanır.

DOLGU HAZIRLANIŞI

• Fıstık dolgusu için belirtilen malzemeler Dubai çikolatası dolgusu gibi hazırlanır.

•Hazırlanan dolgu tartların içine doldurularak soğutulur.

• Soğuyan tartların üzeri 30 derecede temperlenmiş Belcolade çikolata ile kaplanır.

• Çikolatanın üzeri üzeri antep fıstığı tozu ile süslenir.

Dubai Çikolatasından İlham Alan Reçeteler

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele