PISTACHIO MOUSE TART

İÇİNDEKİLER

 

 

HAZIRLANIŞI

TART TABANI HAZIRLANIŞI

• Tüm malzemeler birlikte yoğurulur.

• Tart çemberlerine ince formda açılır.

• 150 °C’de 17 dk pişirilir.

•Soğuyan tartların iç kısmı erimiş Belcolade sütlü çikolata ile kaplanır.

DOLGU HAZIRLANIŞI

• Dubai çikolata dolgusu gibi hazırlanır.

MOUSE PASTA HAZIRLANIŞI

• Tereyağı ve Festipak birlikte kaynatılır.

• Kaynar kaynamaz ocaktan alınıp çikolata ile karıştırılır.

• Soğuttuktan sonra Chantypak tam sıvama kıvamında değil, %60 oranda çırpılmış biraz yumuşak haldeyken karışım ile alttan kaşıkla birbirine yedirilir.    

• Islatılmış jelatin eritilir ve karışıma eklenir.

HAZIRLANIŞI

• Hazırlanan dolgu, tartların içine doldurularak soğutulur.

• Soğuyan tartların üzeri 30 derecede temperlenmiş Belcolade çikolata ile kaplanır.

• Üzerine Mouse pastası koyulur ve kenarları Ambiante ile süslenir.

 

Dubai Çikolatasından İlham Alan Reçeteler

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele