HAZIRLANIŞI
TART TABANI HAZIRLANIŞI
• Tüm malzemeler birlikte yoğurulur.
• Tart çemberlerine ince formda açılır.
• 150 °C’de 17 dk pişirilir.
•Soğuyan tartların iç kısmı erimiş Belcolade sütlü çikolata ile kaplanır.
DOLGU HAZIRLANIŞI
• Dubai çikolata dolgusu gibi hazırlanır.
MOUSE PASTA HAZIRLANIŞI
• Tereyağı ve Festipak birlikte kaynatılır.
• Kaynar kaynamaz ocaktan alınıp çikolata ile karıştırılır.
• Soğuttuktan sonra Chantypak tam sıvama kıvamında değil, %60 oranda çırpılmış biraz yumuşak haldeyken karışım ile alttan kaşıkla birbirine yedirilir.
• Islatılmış jelatin eritilir ve karışıma eklenir.
HAZIRLANIŞI
• Hazırlanan dolgu, tartların içine doldurularak soğutulur.
• Soğuyan tartların üzeri 30 derecede temperlenmiş Belcolade çikolata ile kaplanır.
• Üzerine Mouse pastası koyulur ve kenarları Ambiante ile süslenir.
Zorluk derecesi: