Önceden kalıplar istenen renkte boyanır. Belcolade Selection Amber 45 °C’ye kadar eritilip 28 °C’ye kadar temperlenir. Kalıba doldurulup kabuk yapılır, daha sonra dolgu ile doldurulup 2 saat dinlendirildikten sonra kalıptan çıkarılır.
Dolgu yapılışı
Passion fruit, glukoz, bal ve Stabily ocakta kaynatılır, soğumaya bırakılır. Diğer tarafta Festipak, fesleğen kaynatıldıktan sonra iyice süzülür, sonra hazırlanan Passion fruit, bal ve glukoz karışımı ilave edilerek en son Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. 27-28 °C’ye kadar soğutularak kullanılır.
Belcolade Selection Amber
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.