30 dakika sonra katlayın:Masanın üzerine tahıl karışımı serpin, üstüne hamur ekleyin ve ortadaki tahıllarla katlayın.
Kesme
800 gr kesilir ve yuvarlanır. En son plastikle üzerini kapatın.
Ara Dinlendirme
30 dakika
Şekillendirme
Tahılları kullanarak tekrar yuvarlayın ve sepetlere yerleştirin.
Yuvarlama sırasında un kullanımını azaltın! Onun yerine yalnızca tahıl kullanın.
Son Fermentasyon
12 dakika
7°C
80% nem
Pişirme
Taş tabanlı fırın
Buhar vererek
270 °C - Üst 270 °C - Alt
55dk
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.