Tüm malzemeler mikser veya paletle orta devirde 2 dk çırpılır. 40x60 boyutunda kağıtlanmış tepsiye yayılır.
150 ºC'de fırında 15 - 18 dk pişirilir.
Kremanın hazırlanışı ve pastanın yapılışı
Festipak ve süt ocakta 80-90 ºC ye kadar ısıtılır.
İçerisine Belcolade Blanc Selection ve jelatin ilave edilir.
Daha sonra 25- 30 ºC de soğutularak Chantypak ilave edilir.
Ara katman için 100 gr Topfil frambuaz 100 gr beyaz Belcolade 150 gr Chantypak karıştırılır, iki kekin arasına konarak dolapta dondurulur. Daha sonra çikolatalı kremanın 3\1 kalıba dökülür.
Dondurulmuş Frambuazlı krema araya konulur kalan çikolatalı krema ile kapatılır.
Donduktan sonra Coverfil bitter ganajla üstü kaplanır kek yapıştırılır. Tabanı eritilmiş Coverfil Dark ganajla dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.