Mimoza Kek

İçindekiler

Hazırlanışı

Pandispanya
  • Tüm malzemeleri yüksek hızda 7 dakika çırpın.
  • 16 cm çapındaki 3 halkanın her birine 180 gr bölün ve pişirin.

Krema
  • Sütü kaynatın.
  • Şekeri, yumurta sarısını ve CPT'yi karıştırın.
  • Süt kaynayınca şeker , yumurta sarısı ve CPT karışımına ekleyip iyice karıştırın.
  • Karışımın tamamını tekrar kaynatın ve 2 dakika pişirmeye bırakın.
  • Bir tepsiye dökün ve soğuması için plastik filmle örtün.
  • Chantypak'ı sert bir dokuya sahip olana kadar çırpın.
  • Soğuyan muhallebi kremasının yarısını ekleyin.
  • Pürüzsüz, havadar bir doku elde ettiğinizde kremanın diğer yarısını da ekleyip karıştırın.

Birleştirme

  • Pandispanyalardan birini yatay olarak 2 eşit parçaya kesin.
  • İlk pandispanyaya ananas şurubuyla ıslatın.
  • 120 gr kremayı pandispanyanın üzerine sıkın ve kremanın üzerine ananas parçalarını ekleyin.
  • Üzerine ikinci pandispanyayı yerleştirip tekrar şerbetle ıslatın.
  • Pastanın tamamını kremayla kaplayın.
  • İkinci pandispanyayı alın ve 1-1 cm'lik küçük küpler halinde kesin.
  • Pastanın tamamını küplerle kaplayın ve bir miktar pudra şekeri ile süsleyin.

Keşfet Besin bilgisi

209.23Kcal
Enerji

879.08Kj
Enerji

7.93g
Yağ

5.23g
Saturates

29.88g
Karbonhidrat

17.42g
Şeker

*

Keşfet

Related Recipes