Cremfil Vişne veya isteğe göre Topfil Yaban Mersini sıkma torbasında hazırlanır.
Dilerseniz bu tarif için Puratos Deli grubu ürünleri de tercih edilebilir.
Cremyvit suyla (5-7 °C) 7-8 dk. çırpma teliyle çırpılır. Daha sonra sıvı olarak Chantypak eklenerek orta hızda 2 dk. daha karıştırılır.
Birleştirme ve dekorasyon
Piştikten sonra ufalanmış olan Tegral Patacrout bardakların tabanına 2-3 cm. yüksekliğinde yerleştirilir.
Cremyvit ve Chantypak ile hazırlanmış baz 2. kata konulur. Tekrar ufalanmış Tegral Patacrout eklenir. Üzerine Topfil Yaban Mersini, dıştan gözükecek şekilde sıkılır. Tekrar Tegral Patacrout eklenir, Cremyvit ve Chantypak ile hazırlanmış baz doldurulur.
Harmony Sade ile Topfil Yaban Mersini karıştırılıp 40-45 °C'ye kadar ısıtılır ve süsleme olarak bu karışım bardakların en üst katına konulur.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.