Pataşu Hamuru Hazırlanışı
Tegral Clara Ultra ve su 5 dakika yüksek devirde çırpma teli ile karıştırılır. Ardından karışıma sıvı yağ eklenip 1 dakika daha orta devirde çırpılmaya devam edilir. Hamura çember şekli verip torbayla 40x60 tepsiye uygulanır. Ardından taban fırında 150°C’de 1 saat pişirilir.
Krema Hazırlanışı
Su ve Delice Cream 5 dakika orta devirde mikserde karıştırılır. Karışıma Festipak ilave edilir ve 2 dakika daha karıştırılır.
Pastanın Hazırlanışı
Pişen pataşu hamuru ortadan ikiye kesilir. Kesilen pataşu hamurunun içine krema sıkma torbasıyla uygulanır. Üstü kesilen pataşu hamuru üstüne kapatılır. Hazırlanan dekorla isteğe göre servis edilir.