Sıvıyağ ve antep fıstığı orta devirde karıştırılmaya başlanır.
Yumurta ve süt eklenir ve toplam 3 dk. orta devirde karıştırılır. Son olarak antep fıstığı ezmesi, badem ve vişne eklenir ve homojen bir karışım elde edilene kadar tekrar karıştırılır.
Yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180°C'de 35-40 dk pişirilir. (pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)
Servis önerisi
Kekin yüzeyine Harmony Neutre ile parlaklık verilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.