Tart için
Tüm malzemeler palet yardımıyla orta hızda homojen karışım elde edilene kadar yoğurulur. Hazırlanan hamur 1,5 cm kalınlığında açılır. Hazırlanan hamur istenilen çemberin zemini ve kenarları kapanacak şekilde uygulanır. 180°C’de 15-20 dk. pişirilir. Pişirilen tart hamurunun tabanına sıkma torbası yardımıyla 1 cm kalınlığında Topfil Frambuaz dolgusu yapılır.
Kreması için
Süt, Cuisipak, Vanilya çubukları 80°C’ye gelene kadar ısıtılır. Isıtılan karışım ocaktan alınır. Hazırlanan karışıma su ile karışıtırılmış jelatin ilave edilir.Üzerine Belcolade Blanc Selection’da ilave edildikten sonra soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım çırpma teliyle karıştırılır. İçerisine Chantypak ilave edilir. İstenilen kıvama gelene kadar çırpılır. Önceden hazırlanan tartın ortasına krema sıkma torması yardımıyla doldurulur.
Dekorasyon için
Kalan krema ile dekore edilir. Taze frambuazlarla de görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: