3kg’lık baklava tavasının içi yağlanarak 1000g hamur konulur ve 90dk. bekletilir. Sonrasında üzeri tırnaklanarak kaya tuzu, kekik, nane, biberiye ile süsleme yapılır. En son 90 dk. daha fermantasyon yaplılır.
Pişirme:
Taş tabanlı fırında; buhar verilerek üst 220 ºC; alt 220 ºC’de 25dk. pişirilir.
Focaccia, en eski İtalyan ekmeği olarak bilinir ve dünyada en popüler ekmeklerin başında gelir.
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.