Pataşu hamuru için
Su, yağ ve Tegral Clara Ultra yüksek hızda 4 dk. boyunca bir çırpma teliyle çırpılır. Çırpılan karışım silikon bir halka kalıbı içine yerleştirilir ve dökülür. Dondurucuda dondurulur. Dondurulan ürün kalıptan ayılır ve tepsilere dizilir. Doğrudan 180 °C’de fırının bacası kapalı 10 dk. pişirilir. Sonrasında 45 dk. baca açık pişirilir. Toplam 55 dk. pişirilir.
Kreması için
Su ve Cremyvit mikser ile yüksek hızda 3 dk. boyunca çırpılır. Karışım 2 dk. beklemeye bırakılır ve Topfil Frambuaz ilave edilip tekrar çırpılır. Çırpılan karışımla ürünün içi doldurulur. Dolapta soğumaya bırakılır.
Dekorasyon için
Harmony Classic ve su karıştırılarak kaynatılır. Üzerine Brillo Frambuaz eklenir. Halka silikon kalıbın içine 2 mm’lik bir tabaka dökülür ve -30 °C’de dondurulur. Dondurulan bu ürün silikon kalıptan alınır ürünün üzeri kaplanır.
Zorluk derecesi: