Yumurta ve Tegral Satin Brownie yatay mikserde yavaş devirde 1 dakika karıştırılır. Daha sonra eritilmiş yağ ve çikolata ilave edilip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar karıştırılır.
İstenilen kalıplara dökülen hamur 1700 C'de 20 dakika pişirilir.
Kalıptan çıkartılan brownielerin ortası Deli Caramel ile doldurulup üzeri Tegral Patacrout bisküvi parçaları ile dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.