Amber Çikolatalı Passion Fruit Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3-5 dk. karıştırılır. İstenilen kalıba doldurulur 180 °C’de 35 dk. pişirilir.

Kremanın yapılışı ve birleştirme
Süt, Festipak ve yumurta ocakta kaynatılır, sonra Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. Çırpılmış Whippak ilave edilip kalıp içine 2 pat moist kek konularak doldurulur.

Kaplamanın yapılışı
Festipak ve Brillo Caramel kaynatılır, sonra Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilip soğutularak pasta kaplanır. Pastanın üzeri istenildiği şekilde süslenir.

Gerçek Belçika çikolatalı karamel lezzeti

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele