Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3-5 dk. karıştırılır. İstenilen kalıba doldurulur 180 °C’de 35 dk. pişirilir.
Kremanın yapılışı ve birleştirme
Süt, Festipak ve yumurta ocakta kaynatılır, sonra Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. Çırpılmış Whippak ilave edilip kalıp içine 2 pat moist kek konularak doldurulur.
Kaplamanın yapılışı
Festipak ve Brillo Caramel kaynatılır, sonra Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilip soğutularak pasta kaplanır. Pastanın üzeri istenildiği şekilde süslenir.
Gerçek Belçika çikolatalı karamel lezzeti
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.