Keki için
Bütün malzemeler mikserde çırpma teliyle 1 dk. orta devirde 4 dk hızlı devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 220 °C konveksiyonel fırında 7-8 dk. pişirilir. Fırından çıkarıldığı an üzerine bir kağıt konarak tepsi ile kapatılır, bu şekilde soğumaya bırakılır.
Kreması için
5 °C su ve Cremyvit Beyaz mikserde çırpma teliyle 8 dk. çırpılır. Hazırlanan karışıma Chantypak ilave edilir, 1 dk daha çırpılır.
Dekorasyon için
Pişmiş olan kek kağıttan çıkarılır, üst yüzeyi içe gelecek şekilde ince bir katman Cremfil Frambuaz sürülür. Cremyvit ile hazırlanan krema 1 cm kalınlığında bıçak yardımıyla sürülür. Kek rulo şeklinde sarılır. Derin dondurucuda 1-1,5 saat bekletilir. Dolaptan çıkarılan kek Tegral Pudra Şekeri ile dekore edilir. İstenilen şekilde kesilir.
Zorluk derecesi: