Puratos, Smoobees ile “En Yenilikçi Aroma” Ödülünün Sahibi Oldu!

24 Eki 2024

Basın
Haberler

Puratos Türkiye, inovatif pastacılık ürünü Smoobees ile Gıda ve İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi (GİFT) tarafından 24 Ekim 2024’te Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen Gıda Plus Ödülleri’nde En Yenilikçi Aroma ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödül töreninde, gıdaya değer katan ve sektörde yenilikçi çözümler sunan markalar ödüllendirilirken, Smoobees dolgu tanelerinde sağladığı yenilikle sektörden tam not aldı.

Gıda ve içecek sektöründe yenilikçi çözümler geliştiren, sürdürülebilir projeler yürüten ve geleceğe ışık tutan markaların ödüllendirildiği Gıda Plus Ödülleri, bu yıl üçüncü kez düzenlenerek sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Puratos, ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörlerine sunduğu inovatif ürünleriyle öne çıkarak, bu yıl da sektördeki öncü konumunu perçinledi. 35 kategoride 139 şirketin başvurduğu ve alanında lider 70 seçkin jüri üyesinin değerlendirmesi sonucunda ödüllerin verildiği organizasyonda, Smoobees “En Yenilikçi Aroma” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Puratos olarak, müşterilerine yenilikçi ve kaliteli ürünler sunma vizyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Puratos Türkiye Pazarlama Direktörü Eyüp Türkoğlu: “Gıda Plus Ödülleri’nde Smoobees ile ‘En Yenilikçi Aroma’ ödülüne layık görülmek, attığımız yenilikçi adımların başarıya dönüştüğünü görmek açısından bizim için çok değerli. Smoobees’in pastacılık dünyasına getirdiği benzersiz çözüm, Ar-Ge ekibimizin yaratıcı gücü ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde ortaya çıktı. Önümüzdeki dönemde de sektöre değer katmaya, müşterilerimizin başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Şirket, gıda sektöründe hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada yenilikçi çözümler geliştirerek müşterilerine değer katmaya devam etmeyi hedefliyor.

 

 

Smoobees ile Yenilikçi Çözüm

Puratos’a “En Yenilikçi Aroma” ödülünü kazandıran Smoobees, dolgu tanelerinin ürüne dengeli yayılmasını sağlayarak tüketicinin her lokmada dolgunun tadını almasına olanak tanıyor. Taze ve dondurulmuş ürünlerin yanı sıra ambalajlı, uzun raf ömürlü pastacılık ürünlerinde de kullanılabilen, katkı maddesi ve yapay renklendirici içermeyen Smoobees, %35’e kadar meyve oranı sunuyor. Üretim sürecinde karıştırmaya ve pişirmeye uygun olan Smoobees’in karamel, çilek, yaban mersini ve limon olmak üzere dört farklı çeşidi bulunuyor.