Müşterilerimiz her gün börek, kruvasan, brownie, çikolatalı pasta, muffin ve makaron gibi tatlı çeşitleri üretmektedir. Bu ürünlerin nihai lezzetleri, kullanılan dolgudan oldukça etkilenmektedir. Dolgular ayrıca bir ürünün kıvamı, etkinliği ve raf ömrü üzerinde de etkiye sahiptir. Bileşenlerin, tadı ve yapısının, tüketici tercihlerinin ve üretim ihtiyaçlarının derinlemesine anlaşılması sayesinde, ürünlerinize ve üretimlerinize değer katan dolgular üretiyoruz. Günümüzün her zamankinden daha zorlayıcı tüketicilerini memnun etmek için yeni lezzetler yakalayabileceğiniz ürünlerimizi kullanabilirsiniz.
Kurabiyelerinizin gevrekliğini korumak istiyorsanız veya onlara mükemmel kakao, fındık tadı vermek istiyorsanız ve yüksek kaliteli enjekte edilebilir dolgu veya stabil pişirilme özelliğine sahip bir çözüme ihtiyacınız var ise, Puratos en çok talep edilen gereksinimler ile mükemmel biçimde eşleşen geniş bir dolgu yelpazesine sahiptir. Belcolade Cryst-o-fil,% 50 gerçek Belçika Çikolatasından oluşur, çikolatacıların ganajlarının tadını ve yapısını geliştirmesine yardımcı olur.
Carat kakao ve fıstık esaslı dolgular, özellikle taze ve donuk uygulamalar ve uzun raf ömrü olan kuru ürünler için uygundur. Carat dolguları da yerel olarak üretilmektedir, bu da dünya çapında kullanılabilmeleri anlamına gelmektedir ve bu, kalitede bir tutarlılık ve yerel tüketici ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir lezzet garanti etmektedir. Müşterilere yakın olarak yerel gıda kültürlerini yeni fırsatlara dönüştürüyoruz.
Puratos Çikolata Merkezimizde, dünyanın en iyi çikolata ve pasta şefleri eşliğinde eğitim ve seminerler düzenlenmektedir.
Kakao-İzinde sürdürülebilir uzun vadeli kakao üretimini sağlamak için çiftçilerle doğrudan çalışmaya adanmış bir programdır.